söndag 14 november 2010

HbA1c = 6,4

I fredags var vi till USÖ och kollade Elsas HbA1c värde och det kändes så skönt när vår diabetessjuksköterska sa att hon hade 6,4! Så nu kör vi på och fortsätter som vanligt tills OmniPod pumpen kommer ut på marknaden. Våran diabetessjuksöterska visade oss en demo som hon hade fått till sjukhuset så det är bara att hoppas att vi kan få prova den på Elsa.
Se videon nedan. Visst verkar den bra? Inga slangar och väldigt liten, precis så som vi alltid önskat och hoppats på.Vi har även provat en senor som mäter Elsas blodsocker hela tiden, men det återkommer jag med senare när vi tagit bort den och utvärderat den med vår läkare.

4 kommentarer:

 1. Shit pomm fritt! Verkar ju super den där Omni Pod. :-) Hoppas ni snart får den.

  SvaraRadera
 2. Så spennende, og gratulerer med flott resultat på kontrollen! Jeg har også lest om Omnipod, og håper den er like bra som den kan se ut til at være. Selve kapselen ser litt stor ut, særlig til et barn, men ellers ser den ut til å være helt suveren! Det blir spennende om dere får prøvd den :)

  SvaraRadera
 3. OmniPod har jag missat. Verkar fantastisk... Menar du att den är på väg in på svenska marknaden? Ta hand om er!

  SvaraRadera
 4. Ja visst verkar den bra! Vårt diabetesteam har fått en demo på OmniPod men de vet inte om och när den är tillgänglig att få prova. De är bara att hoppas att det snart är möjligt! Hör gärna av dig om du hör något om den, Anna. Kram till er!

  SvaraRadera