måndag 20 september 2010

Två diabetesbarn!

Idag har jag haft två diabetesbarn hemma, eller det kanske inte helt sant men man kunde nästa tro det. Speciellt om Klara själv fick välja.
Det är nämligen så att Elsa har världens bästa kompis, som bryr sig så mycket om sin kompis att hon själv vill ta blodsocker fast att hon inte själv har diabetes.
Hon är så söt och de har så kul ihop! Och det bästa av allt är att hennes mamma Jenny är lika intresserad och inte är rädd för att lära sig att ta hand om Elsa och det betyder jätte mycket för oss!
Tack Jenny för att ni är så omtänksamma och bryr er, jag är så glad att ni finns i våra liv!
Klara kollar blodsockret.

Klara och Elsa

Jenny, jag, Elsa, Max och Emmy (Klara fattades tyvärr på bilden)
Vi har barn i samma ålder och de var med oss till Mallorca.

3 kommentarer:

 1. Så flott å ha en sånn venn!
  Og ikke minst andre voksne som vil lære.

  SvaraRadera
 2. Vad gör man inte för sina bästa bästa vänner! Du är en fin vän Sandra och vänner ska man vara rädd om! Vet att Klara tycker som jag! Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Hej sandra!
  åhh vilka underbara vänner dom är!! Läste även om eran hemska kväll fy sjutton....men vad ni är duktiga som redde ut det precis som ni skulle!! Elsa är duktig men hon har super duktiga föräldrar också, klappa er själva på axeln ibland också:-)!! Längtar efter en mamidos date snart med de rosa jackorna kanske;-)!! många kramar till dig och familjen/ Jenny "Verner"

  SvaraRadera