söndag 30 maj 2010

Morsdag!

Idag på morsdag har jag blivit ompysslad av mina prinsessor. Fick en riktig hotellfrukost (med hjälp utav pappa) och efter både lunch och middag dukade de av allt och torkade bordet. De var så duktiga!
Elsas blodsocker ligger hyfsat bra, lite mer låg en hög i och för sig. Men det är för att hon äter så dåligt. Och idag har varit en riktigt trög matdag, hon var inte sugen på någonting! Det är inte lätt inte, fick mata henne idag för att ens få i henne något.
Hoppas hennes matsug blir bättre för jag vill inte sitta på Mallorca och äta hela dagarna. Hon äter ju redan långsamt och det kommer ta mer tid vid varje måltid nu när hon inte är så matglad! Det är jobbigt för Emmy som äter snabbt att behöva vänta, men vi får dela upp oss helt enkelt. En sitter kvar och äter med Elsa och en går och badar med Emmy, så får det bli!
Barn har ju perioder när de äter sämre och jag vet att Emmy som nu äter som en häst bara petade i maten när hon yngre. Men då var det ju inte lika viktigt att behöva äta upp som det nu är för Elsa.

I går vann ju Tyskland i Eurovisions Song Contest och barnen hittade en "bättre" verision av vinnarbidraget, vad tycks?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar