söndag 15 november 2009

Elsa fick en diabetestiger!

I sex veckor har Elsa haft Marie som resurs på dagis, hon har varit istället för H som varit på semester. Och i fredags slutade hon!
Vi kommer att sakna henne jätte mycket.
Övrig personal är också helt underbara och det fungerar väldigt bra på dagis för Elsa, men Marie har ju själv diabetes så det kan inte bli bättre.
Henne skulle vi haft från första början, men då kunde hon inte.
Väldigt synd att förlora henne, men jag hoppas att hon kan följa Elsa i skolan sen när hon börjar där. Men det är ju några år kvar så då vet man aldrig vad Marie gör.


Marie fick ett paket av oss!

Och den här tigern fick Elsa av Marie. Den har Elsa gått runt med hela helgen, hon tyckte om den jätte mycket. Hon säger att det är diabetestigern! Undra om Marie hade tänkt på det?
Har hon läst boken om den lilla diabetestigern tro?
Kortet på paketet stod det:
-Vill tacka dig för vår tid tillsammans. Du är en super härlig tjej! Många kramar Marie.

1 kommentar:

 1. Hje,
  Kunde inte hitta din mejladress så därför använder jag kommentatorsfältet i stället. Tror att detta kan vara av intresse för din blogg.
  Bayer Healthacare har precis lanserat sin nya blodscokermätare CONTOUR USB där man med hjälp av lättöverskådliga diagram och grafer direkt i datorn lättare kan planera och analysera sina värden på både lång och kort sikt.
  Om du vill prova en CONTOUR USB kan du skriva till diabetes@bayer.se, uppge adressen till din blogg och dina kontaktuppgifter så kommer den på posten.
  Mer info finns på www.bayercontourusb.se

  SvaraRadera